Gå til innhold

Ny kalender

Etter innspill på møtet vi hadde den 31. oktober har Hol Frivilligsentral jobbet med å finne en løsning for lage en kalender. Kalenderen skal være en oversikt over aktiviteter i regi av frivillige lag, foreninger og organisasjoner i Hol kommune. Vi har landet på bruk av Google-kalenderen, da den er enkel å dele. Kalenderen finner du her og vi har kalt den Frivillig aktiviteter i Hol kommunen.

Løsningen vil foreløpig fungere slik at frivillige lag, foreninger og organisasjoner kan sende inn informasjon om aktiviteter til Frivilligsentralen, – og vi vil publiserer i kalenderen. Vi kan derfor ikke garantere for at alt av aktiviteter i kommunen ligger inne. Si ifra dersom du har noen tanker om forbedringer.

Vi håper mange vil ta i bruk kalenderen, og at dere sender oss informasjon om møter, arrangementer og aktiviteter!

Send mail til: holfrivilligsentral@hol.kommune.no for å registrere aktiviteter i kalenderen.

23. november 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s