Gå til innhold

Besøksbaby

Har du lyst til å skape glede for andre i barseltiden? Besøksbabyer gir smil og lager liv og røre, derfor inviterer vi babyer og dere mødre/fedre til å besøke de eldre på Høgehaug Bo- og behandlingssenter.

På nyåret, nærmere bestemt den 22. januar kl. 11:00, samles vi på Frivilligsentralen til et informasjonsmøte om aktiviteten «Besøksbaby». Helsesøster Ann Kristin Trillhus og Gry Katrine Kirkeluten, avdelingsleder på Høgehaug, kommer.

Vi ønsker oss frivillige som vil ta med babyen sin på besøk på Høgehaug. Som besøksbaby drar du på besøk til de eldre når du har mulighet, og er der i ca. 1/2 – 1 time. Det kan være en gang i uken, annenhver uke eller lignende. Vi gjør avtaler i forkant. Vi vil forsøke å danne grupper på 2-4 babyer slik at dere drar på besøk sammen. Her kan de leke, synge, kose seg eller bare sjarmere.

Ta kontakt om du vil vite mer, eller bli med på informasjonsmøtet!

21. desember 2017

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s