Gå til innhold

Dataklubben fulltegnet!

Nå har 15 personer meldt seg inn i Dataklubben. Vi sees på informasjonsmøte 17. januar kl. 12:00 på Fjellvang på Geilo Samfunnshus.

De påmeldte er personer med ulik bakgrunn og ulike erfaringer med digitale medier, men felles er at alle har lyst til å lære mer! Vi starter på et grunnleggende nivå, og målet er at alle skal føle at mestrer noe. I tillegg til å få felles opplæring i bruk av digitale medier, blir det et sosialt treffpunkt hvor man også kan hjelpe hverandre i læringen. Dette blir spennende!

Til dere som ikke meldte dere på denne gangen, eller som gjerne skulle vært med: – Ring likevel. Vi setter dere opp på venteliste dersom noen melder frafall. Det gjør også at vi ser hvor stor interessen er, kanskje må vi vurdere å starte enda en Dataklubb senere på året?!

5. januar 2018

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s