Gå til innhold

Språkkafé

Har du et ønske om å lære deg mer norsk og ha det hyggelig sammen med andre?

Det har kommet mange henvendelser om språktrening fra ulike hold. Derfor har vi planer om å starte opp en Språkkafé. Før vi kan gjøre det trenger vi å vite hvor mange som kan tenke seg å delta på dette slik at vi kan planlegge hva vi trenger. 

Kanskje du lurer på hva en språkkafé er? Det er en annerledes måte å lære språk på for dem som ønsker det, men også et sted å få møte nye mennesker. Tilbudet er til for personer som ønsker å lære seg mer norsk gjennom å få prate om dagligdagse ting og kanskje egne tema, og dermed få øve mer på dagligspråk. Det er altså noe helt annet enn et rent språkkurs.

Med en språkkafé tenker vi at det skal være et sted med hyggelige rammer og lav terskel for å tørre å prate. Dette lærer man best gjennom trening og hyggelige samtaler. En språkkafé kan også være et sted for å være sosial, finne venner og møte hyggelige mennesker med et smil over en kaffekopp En Språkkafé-gruppe vil bestå av frivillige som kan norsk, og de som ønsker språktrening. I starten tenker vi et tilbud på formiddagen.

Ta kontakt om du kan tenke deg å være med på eller fortell om det til noen du tror trenger det, slik at vi får vurdert hvor mange som ønsker språktrening i sosiale rammer! Du kan sende en mail til holfrivilligsentral@hol.kommune.no