Gå til innhold

Oppstart av Språkkafé

Et tilbud for deg som ønsker om å lære deg mer norsk og ha det hyggelig sammen med andre.

Etter mange henvendelser om språktrening  starter vi opp første språkkafé onsdag 13. februar på Biblioteket på Geilo. Tidspunkt blir fra klokken 13.00 til klokken 14.30. Vi har plass til rundt 15 personer, så du er hjertelig velkommen. Vi serverer kaffe og kjeks, og gleder oss til hyggelig samvær.

Kanskje du lurer på hva en språkkafé er? Det er en annerledes måte å lære språk på for dem som ønsker det, men også et sted å få møte nye mennesker. Tilbudet er til for personer som ønsker å lære seg mer norsk gjennom å få prate om dagligdagse ting og kanskje egne tema, og dermed få øve mer på dagligspråk. Det er altså noe helt annet enn et rent språkkurs.

Med en språkkafé tenker vi at det skal være et sted med hyggelige rammer og lav terskel for å tørre å prate. Dette lærer man best gjennom trening og hyggelige samtaler. En språkkafé kan også være et sted for å være sosial, finne venner og møte hyggelige mennesker med et smil over en kaffekopp En Språkkafé-gruppe vil bestå av frivillige som kan norsk, og de som ønsker språktrening. I starten tenker vi et tilbud på formiddagen, men vi vil vurdere behovet fortløpende.

Ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss. Du kan sende en mail til holfrivilligsentral@hol.kommune.no eller ringe eller sende en sms til 959 80 040.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s