Gå til innhold

Oppstart av Data-kafé på biblioteket

computer-2242264_1920Har du et ønske om å hjelpe voksne med å lære mer om pc, mobil eller nettbrett, eller trenger du selv litt hjelp for å lære mer?

Vi skal starte opp med Datakafé med en del unge hjelpere fra ungdomsskolen. I tillegg til disse flinke ungdommene, trenger vi noen frivillige til som har brukt pc eller nettbrett litt, og som gjerne vil bruke litt av sin tid med andre. 

Tilbudet vi skal ha vil ikke ha undervisningsform, men mer en individuell hjelp med det den enkelte deltaker har behov for. Dette på bakgrunn av at de som ønsker å delta, har helt ulike behov for hva de ønsker og trenger å lære. Typiske eksempler på hva deltagerne trenger hjelp til er å laste ned en app, bruke nettbank, bestille billetter på nett, Facebook, bruke pc etc.

Vår Datakafé skal være et hyggelig og sosialt sted å komme. Det vil serveres kaffe og kjeks, og det skal være lav terskel for å spørre om hjelp og veiledning hvor alle kan hjelpe hverandre.

Første dag blir mandag 4. mars klokken 10 til 12, og vil vil prøve å ha tilbudet flere mandager til samme tid.

Har du lyst å være datahjelper på vår Datakafé, så ta kontakt med Siren R. Bjordal, mobil: 959 80 040, eller send epost til: holfrivilligsentral@hol.kommune.no

Kjenner du noen som du tror kan ha bruk for det, eller har lyst å være hjelper, så del gjerne med dem. Vi har også et par ledige plasser hvis du vil være deltaker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s